top of page
_Z9A0111.png

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöljük a Studio Heaven Fotóstúdióban, ahol a kreativitás találkozik a profizmussal.

A Studio Heaven Fotóstúdió tökéletes választás minden olyan alkotónak, aki egy inspiráló környezetben szeretne dolgozni. Legyen szó esküvői fotózásról, baba-mama képekről, családi fotózásról, portré-, divat-, glamour-, vagy reklám fotókról stúdiónk minden igényt kielégít.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a kreativitásra és az egyediségre. Négy különböző stúdiótermet kínálunk, melyek mindegyike teljesen felszerelt és exclusive, egyedi berendezésekkel rendelkezik.

Választhatsz a tágas Éden terem, a glamouros élményt kínáló rózsaszín Glam terem,  a  romantikus Angel terem, vagy a letisztult Ariel terem között, attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnél megteremteni a fotózáson.

 

Az itt dolgozó csapatunk szenvedélyesen hisz abban, hogy minden ügyfelünk egyedi élményeket, kreatív megoldásokat keres. Több mint 20 év dizájn és fotózás tapasztalattal felvértezve készítettük el nektek a legjobban használható háttereket. Ezt a gyakorlati tudást felhasználva rengeteg munkát fektettünk a termek díszítésébe és kialakításába.

Legyen szó profi fotósokról, lelkes amatőrökről vagy kreatív csoportokról, a Studio Heaven Fotóstúdió mindig nyitva áll az alkotásra és a kivételes képek megörökítésére készülők előtt.

 

Lépj kapcsolatba velünk még ma, és kezd el tervezni a következő fotós projekted nálunk

bottom of page